Nieuws

Marcel Bonda nieuwe chef kok molen de Jonge Dikkert

31 januari 2019

Marcel Bonda, 31 jaar, start op 1 maart 2019 als chef-kok van JRE Restaurant Molen de Jonge Dikkert in Amstelveen. Hij volgt hier Bastiaan Pieterse op, die de Molen verlaat op eigen verzoek na een dienstverband van 17 jaar.
.
Pieterse was de laatste 7 jaar chef-kok en vervolgt zijn carrière als zelfstandige. Bonda is op dit ogenblik executive souschef van het hoofdstedelijke sterrenrestaurant Bord’eau in hotel De L’Europe. Hij heeft als souschef mede bijgedragen aan het behalen van twee Michelinsterren onder de bezielende leiding van Richard van Oostenbrugge, nu de trotse eigenaar van Restaurant 212.

In 2018 was hij de executive souschef van Bas van Kranen en mocht met Bord’eau onlangs ook één Michelinster ontvangen. Marcel Bonda moet in zijn nieuwe rol en met zijn eigen signatuur ervoor zorgen dat de Jonge Dikkert culinair en gastronomisch een stap voorwaarts maakt.Bas en Marcel

Last-minute reserveringen

Last-minute reserveringen

Voor last-minute reserveringen staan we u graag telefonisch te woord: 020-6433333

Lunch Openingstijden

Lunch Openingstijden

De keuken is maandag t/m vrijdag geopend van 12.00 uur tot 15.00 uur

Diner openingstijden

Diner openingstijden

De keuken is dagelijks (ma t/m zo) geopend van 18.00 uur tot 22.00 uur